Contact

Contact

Een vraag? Een offerte of meer informatie nodig?

Icefactory Europe

Lilsedijk 22
2340 Beerse
België

Contacteer ons

[email protected]
0032 3 651 44 06

Blijf op de hoogte

Prijs aanvragen

Het beste ijs aan de beste prijs!

Overal Verkrijgbaar

Onze ijsblokjes zijn te vinden bij de meeste supermarkten en groothandels, maar ook bijvoorbeeld in tankstations én natuurlijk in onze eigen Ice Shop in Beerse. Handig voor thuisgebruikers of voor de professionele klant die net even zonder zit.

Snel geleverd

Wij leveren met onze diepvrieswagens ijsblokjes en crushed ice aan horecazaken, evenementen, festivals en (privé)feesten. Ons principe: vandaag besteld is overmorgen geleverd! Ook particulieren kunnen een beroep doen op een vlotte leverservice of zelf afhalen.

Ecologisch verantwoord

Icefactory Europe blijft innoveren om een zo groen mogelijk product af te leveren. We produceren onze ijsblokjes met het natuurlijke koudemiddel NH3, werken energie-efficiënt dankzij zonnepanelen en gebruiken moderne technieken/materialen om onze koude te isoleren. Een ondergrondse opslag zorgt bovendien voor een buffer van 3.600m³ regenwater, zodat we geen drinkwater hoeven te gebruiken voor onze koelinstallaties.

Altijd op voorraad

Sinds 2023 is onze productie gevestigd op de voormalige site van IJsboerke. Op een totale oppervlakte van maar liefst 15.000 m2 kunnen we grote volumes produceren. In onze hypermoderne & geautomatiseerde vrieshal slaan we +5.000 pallets ijsblokjes en crushed ice op, zodat we nooit zonder voorraad komen te zitten.